תפוחי אדמה בשמן זית

תקציר

תפוחי אדמה אפויים טעימים במיוחד וגם יפים!
ה' אלול ה'תשע''ה 12:00
תפוחי אדמה בשמן זית

 

חומרים:

  • תפוחי אדמה
  • שמן זית
  • זעתר
  • מלח
  • פפריקה

 

 

אופן ההכנה:

  • שוטפים את תפוחי האדמה היטב עם סבון
  • חותכים פסים לרוחב תפוח האדמה בעומק של כחצי מהגובה.
  • מניחים את כל תפוחי האדמה בקערה.
  • מוסיפים שמן זית, זעתר, מעט פפריקה ומלח.
  • מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, כאשר החלק החתוך כלפי מעלה.
  • מכסים את התבנית בנייר כסף.
  • אופים בחום של 190 מעלות למשך כשעה (עד שתפוחי האדמה כמעט רכים).
  • מורידים את נייר הכסף, ואופים עוד כ 20-30 דקות בחום 200 מעלות כדי שתפוחי האדמה ישרפו מעט מלמעלה ויהיו קרנצ'ים.
  • אוכלים בהנאה!

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה תפוחי אדמה בשמן זית: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים

מתכונים נוספים

עבור לתוכן העמוד