עוגת שוקולד פירורים

תקציר

עוגה משולבת שוקולד ובצק ולסיום פירורים. טעימה מאוד!
ח' אלול ה'תשע''ה 12:00
עוגת שוקולד פירורים

 

חומרים:

  • קמח
  • ביצים
  • שמן,
  • סוכר
  • אבקת אפיה
  • שוקולד מריר
  • קקאו
  • נס קפה
  • מים רותחים

 

אופן ההכנה:

בצק-

  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 ביצה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 אבקת אפיה

לשׁים עד ליצירת בצק.

משטיחים בתבנית 2/3 מכמות הבצק, ומשאירים כמות לפירורים בסוף.

 

שוקולד-

ממיסים בסיר:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כף קפה
  • 1/3 כוס מים רותחים

מערבבים. כשהכל נמס מכבים את הגז ומוסיפים 4 ביצים. (חשוב לערבב מהר את הביצים כדי שלא יהפכו לחביתה..)

שופכים את תערובת השוקולד על הבצק שבתבנית.

 

מפוררים מעל השוקולד את הבצק שנשאר.

 

אופים בחום 180 מעלות עד שהפירורים מזהיבים, ושהשוקולד לא יתקשה מדי.

 

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת שוקולד פירורים: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
9 מדרגים
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. 
הכנתי, יצא ממש טעיםם
הדר (י"ז חשון ה'תשע''ו 12:47)

מתכונים נוספים

עבור לתוכן העמוד