עוגיות תמרים

תקציר

עוגיות מבצק פריך מגולגל יחד עם ממרח תמרים.
י' אלול ה'תשע''ה 12:00
עוגיות תמרים

 

חומרים:

  • 1 קילו קמח
  • 1/2 1 מרגרינה
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 אבקת אפיה
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1-2 חבילות ממרח תמרים (תלוי בכמות שאוהבים..)
  • אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל החומרים עד ליצירת בצק אחיד - קמח, מרגרינה, שמן, אבקת אפיה, סוכר וניל, סוכר, מיץ תפוזים.
  • מכינים משטח עבודה גדול.
  • לוקחים חתיכה מהבצק, ומרדדים אותה למלבן (צר וארוך).
  • מורחים שכבה של ממרח תמרים על מלבן הבצק (הכמות לפי מה שאוהבים..).
  • מגלגלים את המשטח לרולדה ארוכה.
  • חותכים עם סכין את הרולדה לעוגיות (ברוחב של כ- 2 ס"מ)
  • מניחים את העוגיות בתבנית שעליה נייר אפיה עם רווח קטן בין עוגיה לעוגיה.
  • אופים בחום 180 מעלות עד שהעוגיות נהיות זהובות-שחומות.
  • לפני ההגשה מומלץ לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגיות תמרים: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. יפה (י"ח כסליו ה'תשע''ו 08:37)
2. 
תודה על ההארה! תוקן.:-)
צוות האתר (כ"א כסליו ה'תשע''ו 12:26)

מתכונים נוספים

עבור לתוכן העמוד