אפונה ברוטב

תקציר

תבשיל אפונה ירוקה עם רוטב.
י"ז אלול ה'תשע''ה 12:00
אפונה ברוטב

 

חומרים:

  • אפונה ירוקה
  • בצל
  • כוסברה/פטרוזיליה
  • שום
  • תבלינים

 

אופן ההכנה:

שלב א'-

  • שולקים את האפונה במים חמים עד שהיא מתרככת.

שלב ב'-

  • בסיר נפרד מטגנים בצל.
  • מוסיפים תבלינים- פפריקה, אבקת מרק עוף, פלפל שחור, כורכום, מלח.
  • מוסיפים כוסברה/פטרוזיליה קצוצים.
  • כותשים קצת שום.
  • שמים מים ומרתיחים.
  • לאחר שהאפונה מתרככת מוסיפים אותה לסיר של הרוטב ומבשלים עוד קצת.

 

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה אפונה ברוטב: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים

מתכונים נוספים

עבור לתוכן העמוד