קרוטונים ביתיים

תקציר

אם נשארו לכם חלות משבת או לחם שכבר מעט התייבש , קרוטונים ביתיים טעימים ופריכים לסלט או למרק הם הדבר האידאלי להכנה מכל לחם שכבר פחות טעים לאכול אותו כפי שהוא.
כ"ה תמוז ה'תשע''ו
קרוטונים ביתיים

מתכון לקרוטונים ביתיים

 

מצרכים:

 

 

1. כל סוג של לחם שמתחשק לכם להכין ממנו קרוטונים.

גם אם מדובר בלחם לא טרי, אפשר להשתמש בו.

2 .3 כפות שמן זית

3. כפית וחצי מלח

4. כפית שום כתוש

 

 

אופן ההכנה:

 

1. חותכים את הלחם לקוביות בגודל קטן או גדול ( בהתאם לגודל שבא לכם שהקרוטונים שלכם יהיו*

2. מכינים תבנית עם נייר אפיה ומחממים תנור ל180 מעלות

3. את קוביות הלחם מניחים על התבנית

4.  שמים על הלחם את שמן הזית, השום והמלח, מערבבים היטב כדי שהם יגיעו לכל קוביות הלחם.

5. מכניסים לתנור למשך כרבע שעה עד 20 דקות

 

בתאבון!

דרג את הכתבהדירוג כתבה קרוטונים ביתיים: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים

מתכונים נוספים

עבור לתוכן העמוד