מוקפץ טעים ושווה! |
תקצירמתכון למוקפץ שווה לכל ארוחה! | ||||||||
כ"ט תמוז ה'תשע''ו | |||||||||
מתכון למוקפץ
מצרכים:
גזרים קישואים נבטים סיניים גמבות בכל הצבעים בצל דלורית סילאן לימון
* כל אחד יכול להוסיף כל ירק שהוא אוהב במוקפץ. * כמות הירקות והחזה עוף היא בהתאם לכמות האנשים שיאכלו מהמוקפץ.
אופן ההכנה:
1. חותכים את כל הירקות לרצועות 2. מאדים את כל הירקות בסיר עם מים לימון וסילאן 3. במקביל מטגנים בסילאן ולימון רצועות חזה עוף 4. לאחר שהכל מוכן, מערבבים את הירקות המאודים עם החזה עוף
בתאבון! |
|||||||||
|
|||||||||