עוף במלח

תקציר

מתכון לעוף במלח, פשוט, קליל ובעיקר טעים מאוד!
כ"ו אב ה'תשע''ו
עוף במלח

 

עוף במלח

 

מצרכים:

 

1. קילו מלח גס

2. עוף שלם

 

אופן ההכנה:

 

1. מניחים את העוף במרכז תבנית

2. מפזרים סביב העוף, מבלי שיגע בעוף- קילו מלח גס

3. מכניסים לתנור למשך שעה בחום של 200 מעלות

 

העוף יוצא טעים, רך ועסיסי!

 

בתאבון!

 

* התמונה לקוחה מהאתר בית ספר לבישול

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוף במלח: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים

מתכונים נוספים

עבור לתוכן העמוד