עוף בחרדל ובדבש בשקית קוקי! |
תקצירמתכון לעוף בטעם מושלם ובהכנה מהירה ונוחה | ||||||||
ח' אלול ה'תשע''ו | |||||||||
עוף בחרדל ודבש
מצרכים:
עוף חצי כוס חרדל חצי כוס דבש גזר בצל שקית קוקי
אופן ההכנה:
1. מערבבים בכוס את החרדל והדבש 2. שופכים את התערובת על העוף ונותנים לו לספוג אותה במשך כ10 דקות 3.חותכים עיגולי בצל וגזר ושמים בתוך שקית קוקי 4. מעל הבצל והגר מניחים מסודר את העוף ולאחר מכן שופכים לתוך השקית גם את הרוטב שנשאר 5. סוגרים את השקית ועושים בה 4 חורים קטנים עם מזלג 6. מכניסים לתנור לשעה 7. מוציאים ומעבירים לתבנית הגשה
בתאבון! |
|||||||||
|
|||||||||