סורבה אפרסקים פשוט ומעולה

י"ג תמוז ה'תשע''ב 18:00
סורבה אפרסקים פשוט ומעולה

 

חומרים:

 

  • קופסת שימורים של אפרסקים
  • סוכר לפי הטעם

 

הוראות הכנה:

 

  1. מקפיאים את קופסת השימורים, כשהיא סגורה, למשך לילה שלם.
  2. מוצאים את הקופסא ומניחים בצד להפשרה, עד שהנוזלים מופשרים אך האפרסקים קפואים.
  3. שופכים את הנוזלים לבלנדר, חותכים בסכין חדה את האפרסקים הקפואים לקוביות, ומכניסים את הקוביות לבלנדר.
  4. מרסקים הכל עד שנוצרת עיסה אחידה [וקפואה..], מוסיפים סוכר לפי הטעם ומערבבים.

אוכלים מיד ומחלקים לחברים..

לבריאות!

דרג את הכתבהדירוג כתבה סורבה אפרסקים פשוט ומעולה: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
9 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד