|
סלט פסטה |
ט"ז תמוז ה'תשע''ב 11:15 |
חומרים:
הוראות הכנה
- מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח לפי הוראות ההכנה, מסננים ושוטפים היטב במים קרים.
- חותכים את הפלפל, המלפפון והעגבניה לקוביות.
- פורסים את הזיתים
- מערבבים את הפסטה עם הירקות והטונה.
מכינים את הרוטב:
- שמים בצנצנת קצת שמן זית, קצת מיץ לימון, את הפטרוזיליה או הבזיליקום, מלח ופלפל.
- סוגרים את הצנצנת ומערבבים היטב, עד לקבלת רוטב אחיד.
- שופכים את הרוטב על הסלט ובתיאבון :-)
|
|
|
|
|
מתכונים נוספים | - עוגת קרם וניל עם שוקולד, כ"ט אייר ה'תשע''ח
- מתכון חגיגי לחלות, ט' תשרי ה'תשע''ז
- עוף בסויה ודבש, כ"ו אלול ה'תשע''ו
- עוף בחרדל ובדבש בשקית קוקי!, ח' אלול ה'תשע''ו
- עוף במלח, כ"ו אב ה'תשע''ו
- דג מטוגן, כ"א אב ה'תשע''ו
- מתכון לפיצה, י"ז אב ה'תשע''ו
- מתכון לעוגת מייפל, י' אב ה'תשע''ו
- מתכון לכדורי בשר, ה' אב ה'תשע''ו
- מתכון לכדורי תמרים, ג' אב ה'תשע''ו
|
|