סדנת שוקולד

י"ח תמוז ה'תשע''ב 14:50
סדנת שוקולד

חומרים:

  • שוקולד מריר, חלב ו/או לבן
  • שברי אגוזים, שברי שקדים, צימוקים וכו'
  • שקדים שלמים, מרשמלו, סוכריות טופי

 

  • תבניות סיליקון קטנות בצורות [ניתן לרכוש בחנויות האפיה]

 

הוראות הכנה:
שוברים את טבלאות השוקולד, שמים בקערות פלסטיק [לא חד פעמי!] וממיסים במקירוגל כל סוג בנפרד [מכוונים את המיקרוגל ל30 שניות, עוצרים ומערבבים. מפעילים לעוד 30 שניות, עוצרים ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת חלקה.]
יוצרים תערובות שונות:
שוקולד חלב עם אגוזים, שוקולד חלב עם שקדים, שוקולד מריר עם צימוקים, שוקולד לבן עם אגוזים ושקדים, וכיו"ב.
יוצקים את התערובות השונות לתבנית הסיליקון, ומקפיאים. כשהשוקולד מתקשה, אפשר לשלוף את פרליני השוקולד מהתבניות. לשמור בהקפאה עד להגשה.


אפשרות נוספת: לטבול שקדים שלמים, מרשמלו או סוכריות טופי בתערובת השוקולד. ניתן לשחק עם הצבעים: מרשמלו מצופה חצי לבן חצי חום, שקד מצופה חום ומעל מצופה לבן, וכן הלאה..

 

 

זהירות: ממכר!

דרג את הכתבהדירוג כתבה סדנת שוקולד: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
23 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד