ארטיק תוצרת בית

א' אב ה'תשע''ב 16:00
ארטיק תוצרת בית

מצרכים:

  • כוס מיץ בטעם הרצוי
  • כפית חד פעמית

  אפשר להוסיף: סוכריות קטנות, חתיכות פרי, וכל מה שיתאים..

 

הוראות הכנה:

מוסיפים חלק קטן מהתוספות שנבחרו למיץ, ומערבבים. מכניסים למקפיא לרבע שעה, ומוסיפים את שארית התוספות.

מחזירים את הארטיק למקפיא לשלוש שעות לפחות.

להגשה- מפשירים בחוץ כ- 5 דק', ומלקקים:-)

 

 

כדאי להכין כמה במכה, ולהשאיר תמיד בפריזר לשעת צורך..

דרג את הכתבהדירוג כתבה ארטיק תוצרת בית: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
17 מדרגים
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. מעין ויסברג (ג' אב ה'תשע''ב 13:38)
2. 
נשמח לשמוע.
צוות ניהול אתר (ג' אב ה'תשע''ב 19:08)
3. .... (י"א אב ה'תשע''ב 15:35)

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד