רוטב אלפרדו- לתפו"א, פסטה וטיבול סלטים

ו' אב ה'תשע''ב 20:00
רוטב אלפרדו- לתפו"א, פסטה וטיבול סלטים

 

מצרכים:

200 גר' חמאה

קופסת פטריות שמפניון שטופות וחתוכות

חב' שמנת מתוקה לבישול

כף אבקת מרק פטריות

מלח

אגוז מוסקט טחון

 

 

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה על האש.
לאחר שהחמאה הומסה,מוסיפים את הפטריות.
מחכים 10 דקות עד שהפטריות יזהיבו.
מוסיפים את השמנת ומערבבים בעדינות. מוסיפים לפי הטעם: אגוז מוסקט טחון,מלח ואבקת מרק פטריות.
מבשלים על אש נמוכה,ונותנים לזה לבעבע קצת.
מורידים מהאש לאחר 2 דקות של בעבוע. יוצקים על מה שרוצים: תפו"א,פסטה או סלט בתיאבון!

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה רוטב אלפרדו- לתפו"א, פסטה וטיבול סלטים: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
10 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד