פיצה-פיתה

ז' אב ה'תשע''ב 08:05
פיצה-פיתה

חומרים:

פיתות לפי מספר המנות

רסק עגבניות או קטשופ

אורגנו

גבינה צהובה

 

תוספות לפי הטעם: תירס, זיתים, עגבניות, פטריות, בצל, גבינה מלוחה, וכו'

 

הוראות הכנה:

חוצים את הפיתות לרוחב, לשתי עיגולים שלמים.

מורחים על כל עיגול רסק עגבניות או קטשופ, ומפזרים אורגנו.

שמים מעל את הגבינה הצהובה, ואת התוספות.

 

מכניסים לתנור לכ-10 דק' עד שהגבינה נמסה.

בתאבון!

 

 

#ברכתו המוציא!#

דרג את הכתבהדירוג כתבה פיצה-פיתה: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
13 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד