קציצות תירס

י' אב ה'תשע''ב 20:00

חומרים [לכ- 15 קציצות]

  • קופסת שימורים של תירס
  • חצי כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן
  • אבקת שום, מלח, פלפל שחור, פפריקה
  • כף אבקת מרק
  • רבע כוס שמן

 

  • שמן לטיגון

 

הוראות הכנה:

 

מסננים את הנוזלים מהתירס.

מערבבים את כל החומרים בקערה.

מחממים במחבת מעט שמן

מטגנים את הקציצות כ-2 דק' מכל צד, עד שמזהיב.

 

בתאבון!

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה קציצות תירס: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
11 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד