מאפינס אישי

א' אלול ה'תשע''ב 22:30

מצרכים (ל-12 מאפינס)
כוס קמח גרם קמח
2 כפות קקאו
2 כפיות אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס חלב או מים
2 ביצים גדולות, טרופות
חצי כוס שמן
חצי כוס שוקולד צ'יפס
1.5 כפיות תמצית וניל
תבנית שקעים/ תבניות מאפינס אישיות חד פעמיות

 

 

הוראות הכנה

  1. לחמם תנור מראש ל-175 מעלות.
  2. לנפות לקערה את הקמח, ולהוסיף את הקקאו ואבקת האפיה.
  3. לערבב פנימה את הסוכר.
    להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב קלות.
  4. בעזרת כף למלא את המנז'טים בתערובת.
    לאפות 20 דקות או עד אשר המאפינס "קפיצים" למגע.
    [ניתן לבדוק את המאפינס כך: נכניס קיסם במרכז כל מאפינס.
    אם הקיסם יוצא יבש- המאפינס מוכנים!]
  5. להוציא מהתנור ולחכות שיתקרר.

המלצה:

כדאי למרוח מעל המאפינס סירופ שוקולד [שוקולד מומס עם שמן ומים]

דרג את הכתבהדירוג כתבה מאפינס אישי: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
9 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד