סלט יווני

ט"ו תמוז ה'תשע''ג 07:00
סלט יווני

רכיבים:

 

לסלט:

  • 2 עגבניות אדומות
  • 3 מלפפונים
  • בצל סגול קטן
  • 10 זיתים שחורים
  • 100 גרם גבינה בולגרית

לרוטב:

  • קצת חומץ
  • מיץ מרבע לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית מלח

הוראות הכנה:
חותכים את העגבניות לקוביות גדולות. פורסים את המלפפונים לפרוסות.
מקלפים את הבצל ומכניסים אותו למיקרוגל לכ-דקה.
מוציאים את הגלעינים מהזיתים ופורסים אותם לפרוסות.
חותכים את הגבינה לקוביות.

את כל הרכיבים החתוכים מניחים בקערה גדולה.

מערבבים בנפרד את כל מרכיבי הרוטב ושופכים על הסלט מיד לפני ההגשה.
להגיש טרי!

 

לשמור בקירור עד יומיים לאחר ההכנה.

דרג את הכתבהדירוג כתבה סלט יווני: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
7 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד