סלט פירות

י"ז תמוז ה'תשע''ג 07:00
סלט פירות

רכיבים:

 

  • תפוח עץ אדום או ירוק
  • 2 בננות
  • 10 דובדבנים
  • אפרסק
  • 2 שזיפים
  • חופן אגוזי מלך
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • רבע כוס מיץ ענבים לקידוש

[ניתן להוסיף פירות לפי הטעם]

 

הוראות הכנה:
חותכים את התפוח, האפרסק והשזיפים לקוביות [לשים לב להוציא את הגלעין/הגרעינים].

לחרצן את הדובדבנים ולחתוך אותם לפרוסות, לערבב עם קוביות הפרי. [אם מוסיפים פירות נוספים, יש לחתוך גם אותם]

למעוך את הבננות למחית ולערבב עם הפירות החתוכים.

לרסק את אגוזי המלך ולפזר מעל.

להוסיף חצי כוס מיץ תפוזים ורבע כוס מיץ ענבים לקידוש [ניתן להוסיף פחות מיצים]

 

להגיש טרי!

לשמור בקירור עד יום אחד מההכנה.

אם רוצים לשמור בקירור- כדאי לסחוט מעל הסלט חצי לימון

דרג את הכתבהדירוג כתבה סלט פירות: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
6 מדרגים

מתכונים נוספים

עבור לתוכן העמוד