מרק מנגו

י"א אב ה'תשע''ג 07:00
מרק מנגו

רכיבים:

  • 1 ליטר רוויון
  • 2 מנגו בשלים
  • מס' עלי נענע

הוראות הכנה:

מקלפים את המנגו ומוציאים את הגלעין. חותכים את בשר המנגו לקוביות.

שומרים בצד חצי כוס קוביות קטנות.

מרסקים את המנגו בבלנדר יחד עם הרוויון.

מחלקים לקעריות ומצננים.
שומרים בקירור עד ההגשה, מגישים קר.

לפני ההגשה, שמים בכל קערה מעט קוביות מנגו ועלי נענע

 

מרענן מאוד!

דרג את הכתבהדירוג כתבה מרק מנגו: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד