עוגיות גרנולה

כ"ט תמוז ה'תשע''ג 07:00
עוגיות גרנולה

רכיבים

  • 2 חפיסות שוקולד מריר
  • 2 כוסות שיבולת שועל דקה
  • כוס וחצי תוספות: אגוזים, גרעינים, חמוציות, צימוקים, שומשום, שקדים, וכן כיד הדימיון הטובה
  • 3 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס סוכר חום

הוראות הכנה:
פורסים נייר אפייה על תבנית גדולה. מניחים במרכז התבנית 2 חפיסות שוקולד מריר שלמות, ומכניסים לתנור ל5 דק' להמסה.

בינתיים מערבבים את שאר המרכיבים בקערה גדולה.
בעזרת סכין, מורחים את השוקולד המומס על פני כל נייר האפייה.
ממתינים שהשוקולד יתתקשה מעט, ומשטחים את תערובת הגרנולה על השוקולד.
מכניסים לתנור חם לכ-20 דק' עד שהגרנולה מזהיבה.

 

מוציאים וחותכים מיד לקוביות. משאירים בתבנית עד לקירור מלא
[אם מנסים להוציא את העוגיות כשהם חמות, הם ייפרדו מהשוקולד]

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגיות גרנולה: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד