פונדו גבינות

ב' אב ה'תשע''ג 07:00
פונדו גבינות

רכיבים:

 

לרוטב

  • שן שום כתושה
  • 3 כוסות יין לבן יבש
  • 300 ג' גבינות קשות מסוגים שונים
  • קורנפלור מעורבב בכמות שווה של מים קרים
  • מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם

מרתיחים בסיר את כל מרכיבי הרוטב למעט התבלינים עד שנוצרת משחה נוזלית ואחידה.

מתבלים.

 

טובלים ברוטב: מקלות בצק מלוחים, ירקות חתוכים, קרוטונים, קרקרים וכו'.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה פונדו גבינות: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד