ירקות בתנור

ד' אב ה'תשע''ג 07:00
ירקות בתנור

מצרכים:

[ניתן לוותר על חלק מן הירקות]

  • חציל גדול
  • קישוא
  • גמבה
  • בטטה
  • בצל
  • 3 שיני שום
  • תפוח אדמה
  • סויה
  • סילאן
  • תבלינים
  • שמן זית

הוראות הכנה:
חותכים את כל הירקות לפרוסות/רצועות למעט השום [את הבטטה, הבצל והתפוח אדמה כדאי לקלף. את החציל והקישוא- למי שאוהב לקלף].

מקלפים את שיני השום וכותשים אותם. מפזרים את הירקות בתבנית משומנת. מפזרים מעל הירקות את השום הכתוש.


מערבבים רבע כוס שמן זית עם מעט רוטב סויה וסילאן. מתבלים במלח, פלפל וכמון ושופכים על הירקות.


אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ-40 דק', עד שהירקות כולם מתרככים מאוד [כדאי לבדוק בעזרת מזלג או שיפוד]

דרג את הכתבהדירוג כתבה ירקות בתנור: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד