צ'יפס בטטה

ט' אב ה'תשע''ג 07:00
צ'יפס בטטה

חומרים:

  • בטטות לפי כמות הצ'יפס הרצויה
  • שמן לטיגון [ניתן להשתמש בשמן זית]

הוראות הכנה:
מקלפים את הבטטות באמצעות קולפן.
לאחר הקילוף, ממשיכים לקלף את הירק עצמו בעזרת קולפן, ליצירת פרוסות דקיקות.
ממליחים מעט את הפרוסות.

מרתיחים שמן במחבת.
מטגנים בכל פעם כמות מעטה של פרוסות בטטה עד להזהבתן והתקשותן.

ניתן לאכול כחטיף או לערבב בסלטים שונים

דרג את הכתבהדירוג כתבה צ'יפס בטטה: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד