תפוחי אדמה אפויים

כ"ו תמוז ה'תשע''ג 07:00
תפוחי אדמה אפויים

חומרים:

  • 5 תפוחי אדמה בינונים מבושלים, (אפשר להוסיף\ להפחית לפי הכמות הרצויה) 
  •  1 כוס שמן זית (משתנה לפי הכמות של התפו"א)
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

מקלפים את התפו"א ופורסים לפרוסות בעובי של כ2 ס"מ.

שופכים מעל התפו"א באופן אחיד את השמן זית (לשים לב שהתפו"א לא שוחים בשמן)

מוסיפים מלח ומפלפל לפי הטעם

אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ20 דקות עד להשחמה קלה..

דרג את הכתבהדירוג כתבה תפוחי אדמה אפויים: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
4 מדרגים
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. שיר (ה' אב ה'תשע''ג 13:11)

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד