שיק פירות קיץ עסיסי

י"ד אב ה'תשע''ג 07:00
שיק פירות קיץ עסיסי

חומרים:

  • 2 כוסות חלב או יוגורט
  • בננות, תפוחים, תמרים וכל פרי שאוהבים!

אופן ההכנה:

חותכים את הפירות לחתיכות בינוניות (לא כמו סלט).

שמים בבלנדר או מכשיר שייק- למי שיש, מוסיפים את החלב או היוגורט ומתחילים לשקשק...

שופכים לכוס ונהנים מהמשקה הקר והבריא!

 

שימו לב:

בבחירת הפירות לשייק- תפוחים ובננות הם פירות מאוד בסיסיים לשייק.

לשזיף, אפרסק אפרסמון ונקטרינה יש טעם חזק מאוד- מומלץ רק לאוהדי הפירות האילו.

פירות הדר מוסיפים טעם נהדר אבל קשה "לשקשק" אותם.

 

לקבלת משקה 'קפוא' יותר [פריז פירות], ניתן להקפיא את החלב, היוגורט וגם את הפירות כשהם מגולענים וחתוכים [שימו לב- תצטרכו להוסיף מים/חלב ע"מ שהבלנדר יצליח להגיע לכל הפירות הקפואים]. יש לעשות זאת רק בתנאי שהבלנדר חזק מספיק!

דרג את הכתבהדירוג כתבה שיק פירות קיץ עסיסי: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
5 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד