מטבוחה

ט"ז אב ה'תשע''ג 07:00
מטבוחה

חומרים:

  • 3 בצלים
  • 10 עגבניות
  • 5 פלפלים אדומים
  • ראש שום כתוש
  • מלח
  • פלפל
  • אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצלים ומטגנים.

אחרי שהם מזהיבים-מוסיפים את השום ומטגנים.

 חותכים את הפלפלים לקוביות ומוסיפים.

מרסקים את העגבניות ומוסיפים.

מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים.

מבשלים כשעתיים על אש נמוכה מאד עם מכסה סגור.

לקרר לפני ההגשה.

 

בתאבון!! מתכון ממש קל ויוצא מ-ע-ו-ו-ו-ו-ל-ה-!-!

דרג את הכתבהדירוג כתבה מטבוחה: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד