שניצל חציל

כ"ה אב ה'תשע''ג 07:00
שניצל חציל

חומרים:

  • חציל גדול
  • ביצה
  • פירורי לחם
  • תבלינים
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

חותכים את החציל לפרוסות.

טורפים ביצה ומתבלים כמו שאוהבים.

בקערה נפרדת מפזרים את פירורי הלחם.

מחממים מעט שמן במחבת.

טובלים כל פרוסת חציל בביצה טרופה ואז בפירורי הלחם.

מטגנים כדקה מכל צד.

 

בתאבון!

דרג את הכתבהדירוג כתבה שניצל חציל: 2 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד