סלט טבולה

ה' אלול ה'תשע''ג 07:00
סלט טבולה

חומרים:

  • כוס בורגול דק
  • חצי כוס מיץ לימון טרי
  • 2 עגבניות אדומות בשלות
  • 2 חבילות פטרוזיליה
  • עשר גבעולי נענע
  • 3 בצלים ירוקים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח, פלפל ופפריקה אדומה לפי הטעם

הוראות הכנה:

שוטפים את הבורגול ומשרים במיץ הלימון לפחות חצי שעה.

חותכים דק את העגבניות

שוטפים וקוצצים את העלים.

מערבבים את כל המרכיבים, מוסיפים שמן זית ומתבלים

 

כדאי להשרות במקרר כשעתיים לפני ההגשה, לספיגת הטעמים

בתאבון!

דרג את הכתבהדירוג כתבה סלט טבולה: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
4 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד