ביגלה, בוטנים ושוקלד

ז' אלול ה'תשע''ג 07:00
ביגלה, בוטנים ושוקלד

חומרים:

  • 100 גרם בייגלה
  • חצי כוס חמאת בוטנים
  • 100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה:
מפוררים 100 גרם בייגלה לפירורים דקים.

מחממים במיקרוגל חצי כוס חמאת בוטנים עד לריכוכה, ומערבבים עם הביגלה.

מצננים את התערובת.
בינתיים, ממיסים בסיר 100 גרם שוקולד מריר עם מעט מים.

כשתערובת הבייגלה והבוטנים מתקררת, בידים רטובות מגלגלים כדורים קטנים. טובלים כל כדור בשוקולד המומס ומקררים מיד.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה ביגלה, בוטנים ושוקלד: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
6 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד