קורקטים

י"ד אלול ה'תשע''ג 07:00
קורקטים

חומרים:

  • תפוחי אדמה
  • ביצה
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה במים ומקלפים.

מועכים בעזרת מזלג למחית רכה, מוסיפים ביצה אחת ומערבבים במהירות.

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

בידיים רטובות יוצרים כדורים מהמחית ומגלגלים בפירורי לחם.

מרתיחים במחבת מעט שמן.

מטגנים כל כדור מכל כיוון עד להזהבה

בתאבון!

דרג את הכתבהדירוג כתבה קורקטים: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
5 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד