עוגת שוקולד עם פצפוצים |
תקצירעוגת שוקולד עם הפתעות בפנים. |
||||||||
חומרים: קצף: 4 חלבונים 1 כוס סוכר נוזלים: 3/4 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 4 חלמונים יבשים: 1 כוס קמח מצה 2 אבקת אפיה 1/2 כוס קוקוס 1 סוכר וניל 2 כפות גדושות קקאו 4 כפות סוכר שוקולד צ'יפס או שוקולד מגורד אופן ההכנה: מקציפים היטב את החלבונים, ומוסיפים את הסוכר. אח"כ בעדינות מוסיפים את כל הנוזלים תוך כדי הקצפה, ולבסוף מוסיפים את היבשים. שופכים את הבלילה לתבנית, ואופים בחום 180 מעלות.
|
|||||||||
|
|||||||||
|