עוגת שוקולד עם פצפוצים

תקציר

עוגת שוקולד עם הפתעות בפנים.
עוגת שוקולד עם פצפוצים

 

 

חומרים:

קצף:

4 חלבונים

1 כוס סוכר

נוזלים:

3/4 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים

4 חלמונים

יבשים:

1 כוס קמח מצה

2 אבקת אפיה

1/2 כוס קוקוס

1 סוכר וניל

2 כפות גדושות קקאו

4 כפות סוכר

שוקולד צ'יפס או שוקולד מגורד

 

אופן ההכנה:

מקציפים היטב את החלבונים, ומוסיפים את הסוכר.

אח"כ בעדינות מוסיפים את כל הנוזלים תוך כדי הקצפה, ולבסוף מוסיפים את היבשים.

שופכים את הבלילה לתבנית, ואופים בחום 180 מעלות.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת שוקולד עם פצפוצים: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

עבור לתוכן העמוד