מאפינס שוקולד

תקציר

קל ופשוט כמו שזה נראה, וטעים טעים!
מאפינס שוקולד

 

 

חומרים:

200 גר' שוקולד מריר

200 גר' חמאה (או מחמאה למאפינס פרווה)

1 כוס סוכר

4 ביצים

2 כוסות שקדים טחונים לאבקה

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

ממיסים את השוקולד עם החמאה (בסיר תוך כדי ערבוב או במיקרוגל)

מוסיפים סוכר וביצים וטורפים לתערובת אחידה.

מערבבים פנימה את אבקת השקדים.

ממלאים מנג'טים (מומלץ בתבנית שקעים)

ואופים 20-15 דקות, עד שהמאפינס סדוקים.

מגישים חם או קר.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה מאפינס שוקולד: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

עבור לתוכן העמוד