ריבועי אגוזים

תקציר

זה קלי קלות ובטעם חלומי… מומלץ! ללא קמח כלשהו!
ריבועי אגוזים

 

 

המצרכים:

200 גר' שוקולד

200 גר' אגוזים - טחון חצי גס וחצי דק

קליפת לימון מגוררת

200 גר' סוכר (קצת יותר מ- 3/4 כוס)

2 ביצים שלמות

50 גר' מרגרינה מומסת

 

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד ולמרוח על תבנית מרופדת בנייר כסף ולקרר.

(הכי קל לשבור לקוביות ולפזר בתבנית, להכניס קצת לתנור, וכשנמס - למרוח בעדינות על התבנית).

לבחוש את הכל ולמרוח על תבנית השוקולד הקר.

לשים את התבנית בתנור עם חום עליון (הכוונה שהשוקולד לא יימס מדי), ולאפות עד שמתייבש.

להוציא מהתנור, לחתוך לריבועים ולקרר.

כשקר - להפוך את התבנית ולהוציא.

לשמור במקרר (אני שמרתי במקפיא)

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה ריבועי אגוזים: כוכב 1
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

עבור לתוכן העמוד