מוס שוקולד |
תקצירמוס קל ופשוט למנה אחרונה טעימה! ללא אפיה ללא שרויה וללא קטניות! |
||||||||
חומרים: 4 ביצים מופרדות חצי כוס סוכר קורט מלח 1 חבילת שוקולד מריר פרווה 1 כפית נס קפה אופן ההכנה: ממיסים את השוקולד בתוך קערה שיושבת בתוך סיר עם מים חמים שיושב על האש. כשזה נוזלי, מורידים מהאש ומזליפים פנימה את החלמונים תוך ערבוב מהיר מאוד. מוסיפים את הנס קפה והמלח. מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מוסיפים תוך הקצפה איטית את השוקולד עם החלמונים לתוך הקצף. מחלקים לכוסות יפות ושומרים במקפיא.
|
|||||||||
|
|||||||||
|