גרנולה לפסח!

תקציר

גם בלי שיבולת שועל אפשר להסתדר- גרנולה טעימה לפסח!
גרנולה לפסח!

 

 

חומרים:

10 מצות מפוררות לפירורים קטנים

חופן אגוזי מלך קצוצים

חופן צימוקים

1 כף קינמון

1 כוס קוקוס

1 כוס סוכר חום

1/2 כוס דבש

1 כוס שמן

 

אופן ההכנה:

לערבב יחד את: המצות המפוררות לפירורים קטנים, אגוזי המלך הקצוצים, צימוקים קינמון וקוקוס.

בנפרד, לשים בסיר: סוכר חום, דבש ושמן.

לחמם לאט עד שהכל חם ונמס.

לשפוך מיד על תערובת המצות ולערבב היטב. .

לאפות בתנור בחום 175 מעלות. לערבב כל כמה דקות להזהבה אחידה.

לקרר ולאחסן בקופסא סגורה.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה גרנולה לפסח!: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

עבור לתוכן העמוד