עוגיות בוטנים מצופים בשוקולד

תקציר

מתכון קליל ביותר לעוגיות יפות מהירות וטעימות!
עוגיות בוטנים מצופים בשוקולד

 

 

חומרים:

400 גרם צימקאו

1 קילו בוטנים קלויים (בערך)

2 כפות שמן

סוכריות צבעוניות לקישוט

 

אופן ההכנה:

ממיסים בסיר את הצימקאו עם השמן.

כשהשוקולד נמס מוסיפים את הבוטנים הקלויים ומערבבים- כדאי לשים קצת פחות מקילו, ולבדוק שיש מספיק שוקולד שמכסה את כל הבוטנים. אם יש מספיק מוסיפים את כל הבוטנים.

עם כף יוצרים עוגיות במנג'טים קטנים.

לפני שהשוקולד יתקשה מפזרים קצת סוכריות צבעוניות מעל העוגיות.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגיות בוטנים מצופים בשוקולד: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

עבור לתוכן העמוד