אטריות לפסח [אייר לוקשן]

מצרכים:

  • 5 ביצים
  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה
  • ¾ כוס מים
  • 2 כפות שמן חמניות
  • ½ כפית מלח

הוראות הכנה:

לערבב היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה [שימו לב שלא נשארים גושי קמח].

להספיג נייר סופג בשמן ולמרוח על מחבת נקיה.

למזוג למחבת כ-חצי מצקת מן התערובת בכל פעם ולשטח לחביתיה דקה.

לטגן כחצי דקה עד שמתמצק, ולהפוך לצד השני לעוד כ-15 שניות.

להכין כך את כל התערובת: שימו לב, יש לערבב את הבלילה לפני כל מזיגה, כי הקמח שוקע למטה..

 

לשמור בשקית סגורה במקרר.

לפני ההגשה, לגלגל כל כמה חביתיות לגליל מהודק ולחתוך דק בסכיו חד.

 

נוצרות איטריות פסחיות שמעולות במרק!

דרג את הכתבהדירוג כתבה אטריות לפסח [אייר לוקשן]: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
13 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד