פשטידות ברוקולי אישיות

מצרכים:

  • 1 וחצי ק"ג פרחי ברוקולי
  • 3 חלמונים
  • 3 ביצים
  • כוס שמנת מתוקה או צמחית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.

מבשלים את פרחי הברוקולי כ-5 דק' במים מומלחים, מסננים מהמים ומקצצים דק.

מערבבים את שאר החומרים היטב ומוסיפים לברוקולי הקצוץ.

 

משמנים תבניות אישיות. יוצקים את התערובת לתבניות.

את התבניות האישיות מניחים בתבנית גדולה ובה מים עד לגובה מחצית מהתבניות האישיות.

 

אופים כ-20 דק' עד להתייצבות, מוציאים ומצננים מעט.

להגיש חם.

דרג את הכתבהדירוג כתבה פשטידות ברוקולי אישיות: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד