סופלה פסחי

מצרכים: [ל-6-7 מנות גדולות]

  • 200 גרם חמאה/מרגרינה [ניתן להמיר בכוס שמן, אבל יצא פחות טעים..]
  • 200 גרם שוקולד [2 חבילות]
  • 200 גרם אבקת סוכר
  • 4 ביצים
  • 4 חלמונים
  • 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

ממיסים את החמאה בסיר. כשהיא מתחילה לרתוח, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים עד להמסה מלאה.

מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר, יוצקים לתבניות אישיות עד כ3/4 מהגובה.

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, 13 דקות בדיוק [שימו לב- חייבים להוציא את הסופלה בזמן אחרת זה מאפינס ולא סופלה!]

 

בתאבון :-)

דרג את הכתבהדירוג כתבה סופלה פסחי: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
7 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד