להכין עוגה זו משימה לא פשוטה
לוקחים מתכון וניגשים לעבודה
אם לא עשינו בדיוק את המתכון,
חסר סוכר ואפילו קצת קינמון,
העוגה חסרה ולא לפי המתוכנן,
אפילו רק אבקת אפיה תחסר-
העוגה לא תטפח כמובן..
אז על מנת להגיע לתוצאות הכי טובות,
צריך לשבת, לברר,
לחשוב ולקבל המלצות,
לשים לב לסוג המצרכים והכי חשוב לכמות,
ולא לשכוח שיש הבדל גם באיכות,
סדר עדיפויות זה דבר מאוד חשוב,
כי אם שמים יחד מלח ושמרים,
תוצאות אף פעם לא רואים!!