מטרת הפעולה:
לעצור את ההכנות לחודש אירגון לרקוד להנות, בלי שום קשר לחודש אירגון.. להירגע, לא להמליץ, לקחת פסק זמן כזה מהתקופה הלחוצה. להתגבש ולהנוות!!!
עזרים:
ציוד להכנת האוכל.
קצפת מוכנה לקישוט
עדשים
סוכריות
סירופ שוקולד
לפני הפעולה:
המדריך יחלק את רשימת המצרכים הנדרשים בין החניכים (או יפרסם מה נדרש וכל חניך ישתבץ למה שנוח לו להביא)
*יש לשים לב לאילו אביזרי חימום /בישול/ אפיה צריך להביא (טוסטר, כירה, אם מכינים פיצות צריך שיהיה תנור חלבי בסניף או אצל משפחה שגרה קרוב או שאצלה תערך הפעולה וכו’..)
מהלך הפעילות:
החניכים יתחלקו לשתי/ שלוש קבוצות לפי המצרכים שהביאו והמאכלים שיכינו מהם. (פסטה, פיצות, טוסטים, פנקייקים, ופל בלגי, וכו’..)
כל קבוצה תכין אוכל אחר. כשהאוכל מוכן, החניכים יתישבו לאכול
ואז כל אחד יקשט לעצמו את הפנקייק יש 4 סוגי קישוט: קצפת, עדשים, סוכריות, סירופ שוקולד. כל אחד לוקח קישוטים ועל כל קישוט אומר משהו:
קצפת- מה היה לך הכי כיף בחודש עד עכשיו
סוכריות צבעוניות- מה הוא תורם לשבט.
עדשים- עיגולים של שמחה – מה משמח אותו.
סירופ- משהו שהוא רוצה לספר, בדיחה אפילו.. 🙂